SommarXet, och endel annat viktigt!

Hej alles.
Hoppas allt är toppen med er!? Med mig är det väl bra, jag var i Stockholm hela dagen igår med Lollo vi var på SommarXet det var mys med massa bra folk:) Så det var en bra dag!

Men nu till något viktigare som jag har tänkt på, jag har ju åkt på danny gig och sånnt i 2 år nu i höst och EMD gig och sånt i 1,5 år nu under sommaren så lixom man vet ju presic hur allt funkar vart man ska va när det passar att gå fram och snacka om det skulle va ett gig utan signering och sånt elle om det är sommarXet gig... I början var man helt till sig ba man såg en lite skymt av grabbarna och jag måste säga att man var rätt egoistisk asså man tänkte inte på dom utan allt va bara jag måste få en kram av dom... Och det vart oerhört tydligt i går att så äre inte längre, inte för mig och en hel del till för saker och ting förendras men för vissa äre tvärt om , även om jag själv har varit sån kan jag inte hjälpa det att jag blir irriterad  man blir van vid att saker och ting händer när man är i närheten av dom så äre bara och dom är vanliga människor och inte ngr jäkla gudar elle nått that´s it :) okej nu kke jag låter skit taskig och det är ju inte meningen för det är klart att man ska vara pepp och skrika och så det gör jag fortfarande fast på acceptabel nivå! Så det jag menar är att man behöver inte överdriva.
och sen till mini signeringen dom hade på scenen igår lixom folk blir som tokiga det fattar man väl själv att dom inte kommer fram om man står och skriker halsen av sig? och  vissa av dom som inte får ngt signerat blir skit sura och går bakom hela skiten och väntar där för att dom ska komma ut och när dom gör det så har dom så brottom så dom inte hinner och då blir vissa ännu surare... Man kan inte få allt man vill här i världen  alla ska va glada för att dom ens gick ut på scenen och signerade. Det är synd om dom ju lixom det är inte deras fel, dom kämpas och sliter arslet av sig för oss och lixom alltid är trevliga och glad och sen är ngr enstaka ggr då dom har skit brottom så blir ngr skit sura hur kul är det för dom? Det är ingenting dom väljer själva dom skulle stanna hos varenda en om dom skulle ha tid! Ingen mer en dom riktigt fattar hur det är att leva som dom gör, det är väldigt påfrestande att leva som dom gör och dom ska ha fett med credd för att dom alltid tar sig den tid dom har och altid kämpar galet för oss och ger oss sån jäkla kärlek! Det är iaf guld värt för mig det är bland annat en sak som gör att jag älskar att se dom...


Och så en grej till, jag vill säga det att dom har förendrat mig så sjukt mycket och jag hoppas att det är till ngt bättre:) och jag kommer aldrig någonsin glömma ngt som har med dom att göra! Dom betyder massor för mig och dom är en sjuk insperation. Men nu så kommer jag bara åka på vissa gig inte för att jag gillar dom minder eller att jag inte vill peppa och finnas för dom längre för att så är det verkligen inte, men som sagt det är annorlunda nu mot vad det va förr, jag kommer absolut inte sluta åka det kommer jag inte men det är en del saker runt om på vissa grejer som inte är värda det som dom är och det är synd men men så är det... Det går verkligen inte och jämnföra 07 och 08 med 09 asså! Hoppas alla förstår vad jag menar och att det inte har ngt med dom att göra utan saker runt om kring. Jag längtar till nästa gång då ska jag förklara för dom hur det ligger till... Om det är ngn som har ngn fråga är det helt lungt att ställa den, jag svarar på allt!


Nu ska jag avrunda lite granna, tack alla för i går det var en mysig dag... Och ett extra tack till Anna Emelie  Lollo och grbbarna ni är så bra!:D

Nu kommer ett par bilder, puss på er och jag hoppas att ni inte tycker att jag är helt crazy utan att ni fattar att jag bara menar väl:)

RSS 2.0