Stockholm, Camilla/ Tony, hemgång!<3<3.

Hej mina älskade vänner!<3
här uppe i Sockholm är det jätte bra, hoppas det är bra hos er oxå :P Igår umgicks jag med Tony en super snäll och gullig kille som jag och David och Camilla träffade här uppe i sommras genom en gemensam kompis! Tony är verkligen otroligt snäll:)<3. vi hade det kul gick och pratade om saker som behövdes tack för det:)<3. sen när jag satt på tåget tbx så ringer min pälsk Camilla och frågar om jag vill att hon ska komma upp och sj klart ville jag det tre h senare var hon här uppe hos sin pappa:P Och idag har jag spenderat dagen med camilla och tony det var jätte kul jag har oxå varit och besökt min kära kusin och hennes två veckor gammla dotter maya<3.
DET var mycket kul jag älskar er<3<3. Och imorron blire Camilla och jaag tills tony har slutat skolan sen blire han och sedan när micke har slutat jobbet blire han oxå hoppas jag:)<3. stan here we come jag och Camilla:P<3. sen onsdag blire hemgång, men jag är tbx sanrt igen:P<3 men ni här  jag kmr aldrig glömma er<3<3. och ni hemma vet vad ni betyder jag älskar er, och ni som inte bor i sthlm lr motala men som betyder mkt för mej jag älskar er med ni vet vilka ni ä:P<3<3.
aja all for know :) bajz bajz :' å kärleek / eran jonna.

Packa,Tokyo och Alla hjärtans dag<3<3.

Hej alla sötnosar där ute!<3.
Jag håller på att packa för fullt här hemma för i morron bär det av till sthlm:)<3.
Det känns väldigt välbehövligt faktist, för jag behöver engna mej lite åt mej sj för engång skull och inte tänka på alla anndra och alla problem som finns! det ska bli otroligt skönt fast endå sorgligt och roligt på en och samma gång.
Det ska bli otroligt kul att träffa kusinen pernilla och hennes dotter Maya som är snart två veckor gammal:)<3<3.
Myspys på dom:P Idag är det en speciell dag inte bara för att det är Alla hjärtans dag utan idag för exakt ett år sedan släpptes tokyo:)<3<3 och enda sedan jag hörde den för första gången har jag varit helt sold:)<3<3. Den är så bra och det är ngt speciellt med den fast jag vet inte riktigt vad kanske är för att det är dannys genombrott lixom:P<3<3. Kanon glad är jag för att det har gått så bra för han:D<3.Nu till alla hjärtans dag som jag tycker ibland känns lite överdrivet faktist det känns som att man måste ge en massa grejer till folk på den dagen känns lite crystat och oäkta på ngt sått, jag tycker det är mycket finar och roligar att ge bort ett kort lr en hälsning lr ge någon nån fin komplimang typ vad glad jag är för att du är min kompis lr gud va snäll du är:) Det är kärlek det:D
Jag har ett råd det är lyssna till era hjärtan och gör det hjärtat säger då blir det bra!!<3. Och till er mina nära och kära så säger jag med dom här orden som får sluta dagens blogg:)<3. Jag är otroligt lycklig och tacksam att jag har er vid min sida, jag är ingeting utan er! tack. jag älskar er mest av allt på denna jord<3.  Ps. ha en fortsatt bra kväll och tänk på att förklara för folk i eran närhet vad dom betyder för er det passar bra idag och det gör gott tro mej Ds. pussåkärlek eran/ jonna


Stockholm,lov, praktik!<3

hej alla söta!
snart är det lov, och sedan praktik i 4 veckor ska vara hos melle<3<3 ska bli lovely:) men nu blickar jag på min stockholms resa som är på fredag<3<3. så kul ska det bli jag ska träffa min kusin pernilla och hennes dotter maya<3<3. ska bli underbart! och sedan behöver jag ta itu med lite stuff där med!! end of to day! natti natti pussåkärlek eran jonna

Nedräkningen har börjat!<3<3

Hej snuttisar!<3
Nu har nedräkningen börjat vill jag lova 2dagar kvar, Nevositeten börjar bli påtaglig faktist fast så var det sist med fast det släppte så det ska det nog göra denna gång med:P Men shit va lajbans det ska bli:) Det enda jag är lite smått oroad över är att 1. Han inte känner igen mej fast det har jag räknat med att han inte gör, 2. Är för feg för att uttrycka min kännslor till han<3, 3.Någon dum dörr vakt inte släpper in oss, 4. Att jag är tvungen att skriva ett brev för att han ska få reda på vad jag känner tycker vill!! Dom som fattar dom fattar dom andra kan skita idet.

Skönt att hör att allt flöt på och var najs i  muminland:P tack carrå för uppdateringen och pratet<3<3 love to you!
det är jätte skönt att få prata med dej allt känns så himla bra då!

Hoppas på det bästa att han kanske känner igen mej och att jag inte är för feg för att säga vissa saker....
Men det blir bra även om snutten inte skulle känna igen mej!<3 LÄNGTA LÄNGTA inte bara efter snutt utan dom anndra med:)<3 Nu blir lite plugg kanske skriver lite senar men det är inte hundra!
Pusss på glas rutan mina söta<3 Älskar er! / Eran  jonnaaaaaa med- aaaaaaaaaaaaaaaaaa  xD


RSS 2.0