Me again:)

Hejsvejs i Lingon riset!:).
Tänkte bara tala om att Sommarkrysset var mega fett:D Dom va snuttiga killarna! Puss på dom:) Jävlar va kaos det var i slutet! hmm inte bra:S. Kärlek på alla tjejerna som var där oxå<3.Här i sthlm är det iaf mega Fett:D Längtar hem- NOT xD... sedan jag komm hit har jag tänkt mycket på både tider som varit men oxå framtiden:) Både bra och dåliga grejer har rört sig i huvudet vi får se vad som händer och sker! Jus nu är jag glad och lycklig över allt och alla jag har omkring mig:D<3.

Mamma är bra vi ska troligen åka på Krog gig i Jkpg den 15 Augusti:D:D Fett är ordet:D...
Peace Brotha`s and sistha`s :D LoveLoveLove....<33.

Nu var det jag igen:) Kanske värt att tänka om ibland!

Hej Alla!
Hoppas ni har det bra ute i landet, och utanför landet om så fallet skulle vara:P Njut och ta vara på allt som händer även dåliga saker ibland tänker man inte så men jag har tänkt såhär idag att om saker hände så måste dom ha ngn mening annars skulle dom inte hända! Så dåliga saker har oxå en mening vissa kan göra att man växer och blir en bättre person och andra kan vissa att man måste tänka om göra på ett annat sätt! Och ibland om man har gjort ngt knasigt eller tilloch med dumt så kanske man kan sätta sig ner och känna efter hur mår jag? vill jag göra så här?... Man måste lära sig och prioritara rätt lixom det är jätte viktigt veta vad som går för vissa saker här i livet! Som att ta hand om sig sj och vissa att man upskattar nära och kära, vänner familj m.m.


Blev väl inte ngn jätte lång blogg idag men faktum är att den vart lärorik och tänkvärd:) Så tänk på det och visa och upskatta saker som händer även om dom är dåliga, det är meningen att dom ska hända endå! Sköt om er så hörs vi sanrt igen...

OVER AND OUT!  Love/ Jonna
<333<33<3.

Tjenixen!

Hejsvejs i lingonskogen:P
Det har hänt mycket på sist tiden:D allsången var super duper hehe:P tjo och ståhej var det kul kul:) Det går som tåget för grabbarna och det glädjer hela mig:D det gör mig så lycklig att veta att dom når stora framgångar i det dom gillar mest!!  Och för D blir det spridning i världen oxå han har slått ryssland med storm woho det är så sjukt kul:P:P..


Men något som jag tycker är mindre kul och något jag blir lite orolig över när jag tänker på det är deras häktigska schema, det är helt sjukt dom är nästan aldrig hemma dom har haft 4 semester dagar denna sommaren, Dom sover för lite dom stressar dom har inte en lugn stund dom hinner knappt äta och ibland måste dom åka mitt i natten från ett gig till det anndra för att hinna till nästa dag om det är en bit bort :O asså det skrämmer mig för jag tänker hur länge ska dom orka hålla på såhär! jag tycker att det borde bli lite lugnare tempo på det hela! men huvudsaken är väl att dom har kul, fast man ser ju hur slitna dom börjar bli och det är synd skulle dom få lite mera sömn skulle dom oxå orka röjja mera:D jaja något måste göras tycker jag.
 
idag har jag tråkat hemma hela dagen och kmr göra det hela kvällen med! Ta hand om er där ute och gör inget dumt ni kmr ångra! ily<33 puss.

RSS 2.0