Annlouise Persson!

Hej där!
Hmmmm, Nu så vet jag inte mera än att jag är galet glad att LOLLO kmr imon, phuuuu iam saved haha nevars skämt åt sido:) Men vi ska ha sjuk roligt tsm som vanligt! jag längtar tills på lördag, men hualigen va nervit det kmr vara och om jag är nervig undrar då hur nerviga grabbarna är. Önskade bara att jag hade fått chansen att önska dom ett stort lycka till, men så vart inte fallet tror jag om dom typ inte ska va på rix men dom åker väl te Leksand imon så det blir nog inget tyvärr!

Jag hoppas verkligen att jag får träffa dom snart.... Om det inte kmr nått snart så ska jag personligen tvinga mamma att åka med mig på kryssning i Mars:) Och då måste hon följa med.

För er som inte vet så är jag i Stockholm för tillfället och efter som jag har lov så spenderas det hos mormor!<3  Idag var jag på stan och shopa lite roligheter...  Aja nu vet jag inte vad jag ska hitta på imon 20 i 1 iaf så ska jag möta lollo vi tåge:D:D Åhhhhhhh jag längtar så jag tror jag spricker!  Klockan är ju lite nu så jag ska väl ta och runda av lite....
Goder natt alles sov gott och vakna tort:) Och RÖSTA PÅ MELLO FÖR GUDS SKULL!<3.
Kram å puss å kärlek, eran Jonna.

Besluts-ångest i högsta grad!

Hej alles.
Kan någon för klara för mig vad man ska med beslut ångest till? För asså det brukar väl för det mesta gå väl men om man råkar fatta fel beslut då, what about that!!! Jag är rädd att jag gjort det nu och då kommer jag tänka på det i en lång tid fram över. i Hate it really bad-_-..... Men ngt säger mig att det kommer ordna sig ändå även om det skulle vara så att jag fattat fel beslut nu.

Lollllllllllllllllllloooooo  vart är du när jag behöver dig som mest???? Jo i Kristianstad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  mahhhh, jag vill att du ska komma nu inte på onsdag jag saknar dig älskling!<3


Phuuuuuuuuuuuuuuu! Nu har jag snackat av mig lite argo grejer som jag grubblar över, så nu känns det lite bättre men jag håller tummarna galet för att det ska lösa sig! Jag hoppas att ni alla mår fin fint, och att dom som har lov tar vara på den tiden:) NEHE, om man skulle ta och sova lite kanske? Hmmmm tror faktist det! Natti natti alla sov gott.
Lot´s of love- eran Jonna.

Yeah!

Hallo hejsan:)
Hoppas ni hare bra alla finisar, sj tror jag att jag håller på att bli sjuk för i morse vaknade jag med ont i halsen -_- Usch och fy säger jag och jag hoppas att jag klarar mig från att bli sjuk!  För på fredag ska jag ju åka te mormor igen:D Í love it!!!!!!!!!  Jag och lollo ska ha så kul och myys när hon kommer:D Har verkligen saknat min älskling så mycket, vi har jämt så kul i hop. Nehe nu ska jag åter gå till filmen jag kollar på på 3:an Break up! Sedan blire sängen....
Natti natti söv gott och vakna tort:) Pussand pece,<33 / eran Jonny - bravo!

Avatarer.

Hej!
Hmmmm, ända sedan jag vart medlem p¨å Ds.se vilket är snart 2 år tbx så  har jag haft as problem med att få upp en avatar där, men idag så fixade söt hanna det åt mig så nu finns en fin fin avatar där:) haha fett värre!  aja har inte så himla roliga saker att dela med mig av idag faktist. Har haft en myys dag på praktiken och sedan haft min gympa med sötungarna.... Annars ba vart hemma och softat:) Och nu ska jag fixa lite seda ska jag sova! Hoppas alla ni där ute hare fin fint för dt förtjänar ni, Nattinatti:) Pussopuss på alles, eran Jonna.

*

Hej alles!
Fy skäms på mig jag har inte bloggat på över två månader -_- Vilken dålig blogerska jag är...
Men nu ska dt bli ändrig på dt kan jag lova för nu när jag inte bloggat på så länge så har jag massor att skriva om serru:D Hoppas ni hare fajn fajnt där utre wherever you are? Just nu är jag ute på praktik, jag är lärare i en förskoleklass och ungarna är så snälla å söta så dt finns inte aj love them deeply!:D Snart äre sport lov åxå, kommer otroligt lägligt för min del haha! nevars dt ska bli kul och skönt:) jag ska spendera hela lovet uppe hos mormor i Stockholm och jag ska få träffa min Lollo love igen, åh vad jag har längtat efter dt jag har saknat henne fett mycke asså! Vi har masssor att prata om och vi kommer ha galet roligt, för dt är ju tusan 3 månader sedan sist ju:O Fast den tiden vi fick på dt höst lovet tsm kommer jag aldrig glömma shit dt varså underbat roligt och vilka oföglömliga minnen vi har tsm:D Jag säger ba Ehmmmmmm, krock oj "Wacko face" xD hahahahaha fy fasen assså:D Jag vart allt lite orolig där förs kan jag säga.
Lollo min älskade du och jag är som gjorda för varran:D och du vet hur glad jag är att vi träffades den där kok heta sommar natten i Juli!<3 Jag älskar dig du är otrolig:)
Nehe om man skulle plugga lite kke?=) Men jag åter kommer! Maby tonight lr imon vi får se.
Kärlek påeder alla, eran J


RSS 2.0